«اقدامات امروز سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در صدور فرهنگ ایرانی- اسلامی به دنیا بینظیر است»- نماینده مجلس
نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی درباره عملکرد سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و نقش آن در پیشبرد اهداف کشور در دیپلماسی فرهنگی گفت: اقداماتی که امروز سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در سراسر دنیا انجام می دهد از جمله در حوزه صادرات محصولات فرهنگی و صدور فرهنگ ایرانی- اسلامی، در نوع خود بی نظیر است.

حجت الاسلام والمسلمین احد آزادی خواه با اشاره به فعالیت 65 نمایندگی فرهنگی در کشورهای مختلف دور و نزدیک، ابراز کرد: این ماموریت خطیر و ویژه که جزو توصیه های ویژه امامین انقلاب اسلامی مبنی بر صدور انقلاب اسلامی، صدور فرهنگ ایرانی و صدور فرهنگی اسلامی بوده است، توسط رایزنان و وابستگان فرهنگی در قالب برنامه های مختلف و در مناسبت های مرتبط انجام می شود و به عنوان یک کار عمیق فرهنگی و به قول رهبر معظم انقلاب یک کار تمیز فرهنگی توسط ایشان و با راهبری سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در حال انجام است.
وی با تاکید بر اینکه لازم است این اقدامات مثبت سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و نمایندگی های فرهنگی ایران در خارج از کشور ، توسعه بیشتری باید، ابراز امیدواری کرد که مشکلات بودجه ای که این سازمان با آن دست به گریبان است برطرف شود و موانع و محدودیت های موجود برطرف شود.
نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی همچنین گفت: امروز ما در برخی کشورهای دنیا نماینده و رایزن فرهنگی داریم اما باید برنامه ریزی ها به گونه ای باشد که زودی شاهد باشیم همه کشورهای دنیا میزبان نمایندگی های فرهنگی ما و هدف صادرات محصولات فرهنگی کشورمان باشند. امیدواریم که این نمایندگی های فرهنگی در جهان به 200 پایگاه افزایش یابد. البته برای انجام این کار حمایت مجلس و دولت لازم است. اما تا اینجای کار انصافا یکی از بازوهای مهم فرهنگی کشور که بدون هیاهو و بی ادعا در حوزه فرهنگ بین المللی فعالیت می کند سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی است و باید بابت وجود این نعمت قدردانی کرد.
آزادی خواه درباره برنامه های حمایتی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی از پیشبرد برنامه های دیپلماسی فرهنگی کشور، بیان کرد: مجلس در لوایح بودجه های سنواتی همواره به دنبال تقویت سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به لحاظ بودجه ای بوده است. اولویت حمایت از این سازمان، برای نمایندگان مجلس احصا شده است و باید تقویت بشود. چرا که سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در مسیر مثبتی قرار دارد و ماموریت اش را به خوبی انجام می دهد و رایزنان فرهنگی کشورمان پایگاه فرهنگی نظام را در سراسر جهان قوی نگه داشته اند. البته در کشور محدودیت منابع داریم و امیدواریم با تدابیری که اتخاذ می شود این محدودیت ها در سال آینده برطرف شود.